Manoir du Fauconnier arrangement

Voor 6 – 8 personen

Het team van Manoir du Fauconnier stelt diverse arrangementen voor je samen. Of je nu een lang weekend wilt komen ontspannen of meerdere dagen bij ons wilt verblijven: de keuze is aan jou! De arrangements-prijs wordt vastgesteld op basis van je wensen. Tijdens je verblijf op Manoir du Fauconnier beschik je over het huis en de tuin, geheel privé, entre-nous. Maar wel volledig verzorgd door je gastvrouw en gastheer. Zij verblijven in de four, een bijgebouwtje op het terrein.

 

Cultureel arrangement

Bezoek de landingsstranden uit WO II. Bezoek de eeuwenoude kerkjes uit de omgeving met hun interessante geschiedenis.

Ga op pad met een lokale kunstenaar en zet de schildersezel neer in het veld. Leg al het moois wat je ziet vast op het doek.

In de omgeving zijn verschillende musea met kunstwerken van bekende Normandische impressionisten.

Golf arrangement

Golfen op de meest mooie banen van Normandië zoals in Etretat, waar je speelt op de krijtrotsen, uitkijkend over zee.Of de Golf Saint –Saëns, gelegen op het terrein van een 19 e eeuws kasteel, tevens het clubhuis.
De Golf de Dieppe ligt weer prachtig aan zee.
En dan de Golf d’Arnouville, een nieuw aangelegde baan van 9 holes op het landgoed van Château d’Arnouville in Ermenouville. Wij kunnen een arrangement voor je samenstellen, inclusief tee-times en greenfee.

Landgoed arrangement

Bezoek de prachtige kastelen en tuinen in de buurt. Wij helpen je graag om interessante dagtripjes te plannen.Zoals bijvoorbeeld:
Château du Mesnil Geoffroy in Ermenouville  met de grootste rozentuin (2500 soorten) in Normandië.
Of Varengeville, daar bezoek je le Bois des Moutiers met een prachtig aangelegde Engelse tuin, de Manoir d’Ango,een zomerpaleis uit de 16 e eeuw en de naast gelegen ‘Shamrock’ Collection, de grootste hortensia collectie ter wereld.

Bridge arrangement

Bridgen in een totaal andere omgeving. ’s Morgens een kaartje leggen met aansluitend een uitgebreide lunch en daarna een stevige wandeling in de omgeving of een balletje slaan op de nabij gelegen golfbaan.

Zakelijke arrangementen

Praat- en brainstorm sessies in een landelijke omgeving. Met de mogelijkheid om tussendoor te wandelen of een balletje te slaan op de nabij gelegen golfbaan.

Feestelijke arrangementen

Entre nous en Normandie!
Vier je lustrum, jubileum, verjaardaag of huwelijk met je naasten.
Wij organiseren een uitje, de borrel, een fantastisch drie-gangen menu of buffet. Laat je verwennen!

Fiets arrangement

Fietsen langs de vele kleine riviertjes zoals La Durdent of Le Saâne.

Wij voorzien je graag van fiets- en/of wandelkaarten van de omgeving.

Culinair arrangement

Laat je verrassen door al het lekkers dat Normandië te bieden heeft.

Ontdek, proef en ruik in het land van de Livarot kaas, DOM Bénédictine likeur, oesters en de Calvados.

Wandel arrangement

Wandelen op de routes van de Grande Randonée over de immens hoge kliffens, door de graanvelden, langs prachtige kastelen en manoirs. Of bijvoorbeeld de wandelroute door het plaatsje Veules les Roses, langs de kleinste rivier van Frankrijk.