Culinair

De Fransen houden van lekker eten. Dat is overal te merken, ook in Haute-Normandie.
Ons ontbijt, onze lunch en diner zijn faite maison met verse ingrediënten van de boerin of uit de moestuin.

Rekening houdend met je wensen kunnen we een culinair arrangement samenstellen waarin je een bezoek brengt aan markten, distilleerderijen en een kaasmakerij. Met de lokale, verse ingrediënten kun je in het Manoir koken onder begeleiding van een kok. De recepten krijg je mee naar huis. Afhankelijk van het seizoen komen de groenten en kruiden uit onze moestuin.

In het weekend kun je verse oesters halen in het haventje van Veules les Roses.
Neufchâtel en Bray is een leuk stadje om te bezoeken, hier komt ook de gelijknamige, hartvormige kaas vandaan.
Bezoek het paleis van de Benedictijnen in Fécamp en zie en proef hoe de D.O.M. Bénédictine likeur wordt gemaakt.
Of ga naar het Maison des Calvados Boulard in Coquainvilliers of het Calvados museum Père Magloire in Pont l’éveque en ontdek hoe de Calvados wordt gemaakt. Je kunt deze lokale likeur hier proeven. Vraag ook eens naar de Pommeau.